Охранителни системи с мъгла

Ефективен метод за защита чрез
образуване на гъста мъгла,
възпрепятстваща всякаква видимост.
Блокират кражбата в първите секунди.

Системи за видеонаблюдение и анализ

Различни системи за видеонаблюдение
позволяващи визуален контрол, анализ
на изображения, разпознаване на лица
и регистрационни номера..

Безжични системи за сигурност

Безжични алармени системи AJAX -  известяват при опасност от кражба, пожар, наводнение, гарантирано най-високо ниво на защита чрез автоматизация и интеграция с други системи.

Автоматизиран контрол на достъп

Автоматизиран контрол на достъп и работно време с възможност за проследяване на събития, отсъствията и редовността на графика на персонала, с възможност заидентификация чрез
биометричните данни.

Смарт хоум

Автоматизирана система за дистанционно управление на дома през мобилен телефон. Контролира сигурността, температурата, осветлението, гаражните врати, щорите и много други електроуреди.

IP видеодомофонни системи

Решение за малки еднофамилни домакинства и големи апартаментни комплекси и офисни сгради. Интегрират се със съществуващи инсталации за IP видеонаблюдение, предлагайки комплексно решение за сигурност.

Системи за пожароизвестяване

Ефективен и сигурен начин за автоматична детекция при откриване на пожари, намаляване на материалните щети и възможността да пострадат хора.

Бариери, турникети и антипаркинг устройства

Използват се за ограничаване достъпа на лица и управление на тяхното преминаване с терминал за валидиране, контролери и софтуер за управление.

Избери своя тип защита

Свържете се с нас и заедно ще изберем подходящата за Вас услуга!
Обадете сеОбадете сеfog

Доверете се на нашите клиенти

man with grey hair and glasses emoji showing peace sign with his fingers
Мартин Ванчев

Ремонт на магазина ни, наложи много спешно да се извърши преместване на камерите. Техниците на @Fog Sys работиха през нощта, за да може сутринта магазина да е отворен и да работи. Благодаря ви, за бързата реакция на моя проблем!

man with curly hair emoji
Валентин Балабанов

Необходимо ни беше да въведем организацияна работа с отчитане на работното време. @Fog Sys ни дадоха варианти за софтуер, за да можем да се справим и ни показаха как се работи с тях, така че да ни е удобно и лесно. Изключително отзивчиви са, препоръчвам!

man emoji with glasses and a hat
Румен Ангелов

Свързах се с @Fog Sys по препоръка на приятел и останах с много добри впечатления. Работят бързо и професионално! Съобразиха се с моите изисквания и камерите, които монтираха работят много добре. Ако имам въпроси за работата с приложението са винаги на линия, за да помогнат.

woman emoji
Петя Насева

Монтираха ми дистанционно отваряне на врата през телефона! Спестява ми време и притеснения дали съм затворила входа на базата в края на работния ден! С приложението от телефона, дори и да не съм сигурна, мога да проверя бързо и без да се разхождам до мястото и да губя време! Благодаря Ви @Fog Sys!

bald man with big beard emoji
Даниел Бедриев

Изключителни професионалисти! Имаш идея, те я доразвиват и правят и невъзможното, за да се случат нещата. Техниката, която ми предложиха, не ме е предала с години. Всичко работи. Препоръчвам @Fog Sys!

man with a moustache emoji
Атанас Петров

Не винаги се вслушвам в новите възможности, които ми предлагат от екипа на Фог Сис ООД. Но когато идеята ми естанала ясна и приложима, те са там да отговорят на моите изисквания. Доверете им се, няма да сгрешите!

men emoji
Стоян Стоянов

Имах нужда от сериозна защита. Техниците на @Fog Sys ми предложиха охранителна система с мъгла. Доволен съм и се чувствам спокоен за бизнеса си! Препоръчвам!

man
Георги Милев

Доверих се на @Fog Sys за изграждането на Smart Home в моят дом и останах изключително доволен. Отнесоха се много професионално и спазиха всички срокове и условия, които бяхме договорили преди това. Препоръчвам на всеки, който търси подобни услуги.

Блокирай кражбата още в първите секунди!

Свържете се с нас и ще изготвим индивидуална оферта за Вас!
Обадете сеОбадете сеfog