Нашата история говори за
опита, който сме изградили.

Обадете се
Black and white photo of a person standing in front of computer

Довериха ни се

Нашето оборудване е част от обекти в най-различни компании и частни домове.
Оправдахме доверието им и продължаваме да работим заедно за тяхното спокойствие.

Man in working clothes standing in front of black wall

С много работа изградихме доверие, което оправдаваме и до днес.

Предлагаме богат асортимент от качествени, технически и функционални решения в областта на сигурността, съобразени със специфичните потребности, изисквания и финансови възможности на всеки един клиент, съпътствани от перфектен монтаж и сервизно обслужване от висококвалифицирани и надеждни специалисти.

Доверете се на нашите клиенти

man with grey hair and glasses emoji showing peace sign with his fingers
Мартин Ванчев

Ремонт на магазина ни, наложи много спешно да се извърши преместване на камерите. Техниците на @Fog Sys работиха през нощта, за да може сутринта магазина да е отворен и да работи. Благодаря ви, за бързата реакция на моя проблем!

man with curly hair emoji
Валентин Балабанов

Необходимо ни беше да въведем организацияна работа с отчитане на работното време. @Fog Sys ни дадоха варианти за софтуер, за да можем да се справим и ни показаха как се работи с тях, така че да ни е удобно и лесно. Изключително отзивчиви са, препоръчвам!

man emoji with glasses and a hat
Румен Ангелов

Свързах се с @Fog Sys по препоръка на приятел и останах с много добри впечатления. Работят бързо и професионално! Съобразиха се с моите изисквания и камерите, които монтираха работят много добре. Ако имам въпроси за работата с приложението са винаги на линия, за да помогнат.

woman emoji
Петя Насева

Монтираха ми дистанционно отваряне на врата през телефона! Спестява ми време и притеснения дали съм затворила входа на базата в края на работния ден! С приложението от телефона, дори и да не съм сигурна, мога да проверя бързо и без да се разхождам до мястото и да губя време! Благодаря Ви @Fog Sys!

bald man with big beard emoji
Даниел Бедриев

Изключителни професионалисти! Имаш идея, те я доразвиват и правят и невъзможното, за да се случат нещата. Техниката, която ми предложиха, не ме е предала с години. Всичко работи. Препоръчвам @Fog Sys!

man with a moustache emoji
Атанас Петров

Не винаги се вслушвам в новите възможности, които ми предлагат от екипа на Фог Сис ООД. Но когато идеята ми естанала ясна и приложима, те са там да отговорят на моите изисквания. Доверете им се, няма да сгрешите!

men emoji
Стоян Стоянов

Имах нужда от сериозна защита. Техниците на @Fog Sys ми предложиха охранителна система с мъгла. Доволен съм и се чувствам спокоен за бизнеса си! Препоръчвам!

man
Георги Милев

Доверих се на @Fog Sys за изграждането на Smart Home в моят дом и останах изключително доволен. Отнесоха се много професионално и спазиха всички срокове и условия, които бяхме договорили преди това. Препоръчвам на всеки, който търси подобни услуги.

Блокирай кражбата още в първите секунди!

Свържете се с нас и ще изготвим индивидуална оферта за Вас!
Обадете сеОбадете сеfog