Защита за вашия бизнес

Нашето оборудване е част от най-различни обекти, офиси и бизнес сгради.
 Оправдахме доверието им и продължаваме да работим заедно за тяхното спокойствие.

ajax system for fog

Охранителна система за двойно използване. Комбинира непреодолим генератор за мъгла като защита от кражби с мощен пречистващ инструмент с хигиенизиращо действие.

ajax system

Безжичните системи за сигурност AJAX с възможности за автоматизация, комфорт и добавена стойност за професионалистите по сигурността, охранителните компании и на крайните потребители.

security camera

PanoVu: една камера за панорамно покритие на широка площ. Hikvision проектира камерите „всичко в едно“ от серията PanoVu, за да заснема, както отлична панорама, така и детайли от близък план.

two cameras in one

Двупосочна PanoVu камера, Една камера, двойно покритие! Подходяща за наблюдение на коридори.

security camera

TandemVu PTZ - камерата от следващо поколение на Hikvision, интегрираща множество обективи в едно устройство, за да осигури голяма картина и малки детайли в тандем.

smart home device

Контрол на пропускателния режим и работното време чрез съвременни технологии за оторизация - RFID и биометрия. Софтуера позволява да се изготвят различни работни графици и справки с експорт в различни формати.

smart home devices

Отваряне на входна врата – дистанционно, локално или чрез показване на валидна карта. Интегрират се със съществуващи инсталации за IP видеонаблюдение, детектори за движение и пожароизвестяване.

speakers

Системи за озвучаване чрез безжичен достъп до любима музикална колекция. Свързване към Wi-Fi мрежа, за да можете да слушате музика директно от интернет, таблет или телефон.

Доверете се на нашите клиенти

man with grey hair and glasses emoji showing peace sign with his fingers
Мартин Ванчев

Ремонт на магазина ни, наложи много спешно да се извърши преместване на камерите. Техниците на @Fog Sys работиха през нощта, за да може сутринта магазина да е отворен и да работи. Благодаря ви, за бързата реакция на моя проблем!

man with curly hair emoji
Валентин Балабанов

Необходимо ни беше да въведем организацияна работа с отчитане на работното време. @Fog Sys ни дадоха варианти за софтуер, за да можем да се справим и ни показаха как се работи с тях, така че да ни е удобно и лесно. Изключително отзивчиви са, препоръчвам!

man emoji with glasses and a hat
Румен Ангелов

Свързах се с @Fog Sys по препоръка на приятел и останах с много добри впечатления. Работят бързо и професионално! Съобразиха се с моите изисквания и камерите, които монтираха работят много добре. Ако имам въпроси за работата с приложението са винаги на линия, за да помогнат.

woman emoji
Петя Насева

Монтираха ми дистанционно отваряне на врата през телефона! Спестява ми време и притеснения дали съм затворила входа на базата в края на работния ден! С приложението от телефона, дори и да не съм сигурна, мога да проверя бързо и без да се разхождам до мястото и да губя време! Благодаря Ви @Fog Sys!

bald man with big beard emoji
Даниел Бедриев

Изключителни професионалисти! Имаш идея, те я доразвиват и правят и невъзможното, за да се случат нещата. Техниката, която ми предложиха, не ме е предала с години. Всичко работи. Препоръчвам @Fog Sys!

man with a moustache emoji
Атанас Петров

Не винаги се вслушвам в новите възможности, които ми предлагат от екипа на Фог Сис ООД. Но когато идеята ми естанала ясна и приложима, те са там да отговорят на моите изисквания. Доверете им се, няма да сгрешите!

men emoji
Стоян Стоянов

Имах нужда от сериозна защита. Техниците на @Fog Sys ми предложиха охранителна система с мъгла. Доволен съм и се чувствам спокоен за бизнеса си! Препоръчвам!

man
Георги Милев

Доверих се на @Fog Sys за изграждането на Smart Home в моят дом и останах изключително доволен. Отнесоха се много професионално и спазиха всички срокове и условия, които бяхме договорили преди това. Препоръчвам на всеки, който търси подобни услуги.

Блокирай кражбата още в първите секунди!

Свържете се с нас и ще изготвим индивидуална оферта за Вас!
Обадете сеОбадете сеfog